MECANITZAT HH - EMPRESA

Mecanitzats HH

És una empresa auxiliar dedicada a la fabricació de maquinària agrícola i industrial així com al mecanitzat mitjà i lleuger que porta actuant en el mercat des de 1991.
Situada a Tordera (Barcelona) des del seu inici compten amb unes instal·lacions ben organitzades i adequades a les necessitats de l'activitat a la qual està dedicada, amb una experiència en el sector, de manera que estem capacitats per complir amb el principal objectiu reduir costos en la mecanització amb la màxima qualitat i compliment del servei de termini de lliurament.
En mecanitzats hh s.c.p. Ens guanyem la confiança dels clients, amb el nostre tracte professional i el nostre servei de qualitat a la nostra fàbrica.

PRODUCTES

La nostra fabricació està basada en petita, Mitjanes i grans sèries en mecanitzat i soldadura, com en la fabricació i muntatge de grups i subgrups.

Mecanitzats HH

MAQUINÀRIA

Disposem d'una instal·lació de centres de mecanitzats i torns CNC per fabricar qualsevol tipus de peces, així com maquinària de soldadura de fil i elèctrode per a la fabricació de petites estructures en grans sèries, amb tot tipus de màquines auxiliars indispensables trepants, roscadoras, etc.
També disposem de vehicle propi de transport.

MAFH PROCESSADORES I ESTELLADORA DE LLENYA